Irodai ügyintézés

Lehel u. 24. 15. em. (114-es kapucsengő)

Hétköznapokon előzetes egyeztetés után 10-17 óra között lehetséges az  ügyintézés!

Mobil: +36-30 289 3756

E-mail: nyitako@gmail.com

 SZMSZ

Az SZMSZ módosításra 4 vélemény érkezett. 1 tulajdonos teljes mértékben elfogadta, 3 tulajdonos nagyjából egyforma kisebb változtatásokat javasolt. Mivel a 3 tulajdonos össztulajdoni hányada nem érte el a meghirdetett 10%-ot, így az eredetileg kiadott SZMSZ-ről szavazunk. A törvény kötelezi a társasházat az Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat kiadására és az SZMSZ mellékletekénti elfogadására, valamint a felszerelt kamerák jogszabálynak való megfeleltetésére, ezért kérek mindenkit, hogy időben adja le a szavazatát.

Az írásbeli szavazás 2019.10.06-án kezdődik és 2019.10.10.-én zárul.

A szavazóívet Kurucz János fogja aláíratni a tulajdonosokkal, a szavazólapot is hozzá kell eljuttatni. A szavazat a társasházkezelő www.nyitako.hu honlapján az SZMSZ menüpontjában elektronikusan is leadható.

A hitelesítést Tamás Péter közös képviselő és Dálnoky Erzsébet SZVB tag végzi.

A szavazás a össztulajdoni hányad 50+1% igen szavazatával érvényes, de a kamera elhelyezés 2/3-ot igényel!

A szavazás eredményét a szavazást követő 8 napon belül postaládába eljuttatott tájékoztatóval ismertetem a tulajdonosokkal.

 

Kérek, mindenkit, hogy az ügy fontossága és a törvényi kötelezés miatt határidőben adja le a szavazatát..

 

SZMSZ

SZMSZ Jerikó u. 25.

Tulajdonos neve *:
Tulajdonos címe *:
KGYHÍRÁS 1/2019 A kiadott egységes szerkezetű SZMSZ-t, amely az Adatvédelmi Szabályzatot is tartalmazza megkaptam és felhatalmazom a közös képviselőt, hogy a Földhivatali nyilvántartáshoz csatoltassa. *:

Azonosítás bejelentkezési kóddal vagy személyigazolvány számmal *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

A Társasházkezelőhöz írásos formában eljuttatott - személyes adatokat is tartalmazó szavazólap esetében- az érintett személy hozzájárulását vélelmezni kell. A szavazólapok adatait csak a hitelesítők ismerhetik meg. A szavazólapot, mivel minősített adatokat is tartalmazhat 90 nap után meg kell semmisíteni.