Irodai ügyintézés

Lehel u. 24. 15. em. (114-es kapucsengő)

Hétköznapokon előzetes egyeztetés után 10-17 óra között lehetséges az  ügyintézés!

Mobil: +36-30 289 3756

E-mail: nyitako@gmail.com

 Fizetési meghagyás

Időben lépni............

A fizetési meghagyásokat és a végrehajtási eljárásokat  a Főnix 2003 Bt. végzi megbízási szerződés keretében. A Főnix 2003 Bt. a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál a NAIH-58575/2012. nyilvántartási számmal van bejelentve. 

A fizetési meghagyásos (FMH) eljárás segítségével akár 1-2 hónapon belül is hozzájuthat jogos pénzügyi követeléséhez. Az elektronikus úton beadott FMH kérelem alapján a közjegyző 3 nap alatt kibocsátja és megküldi postán a fizetési meghagyást az adós részére. Az adósnak 15 napja van arra, hogy a vitatott követelés ellen fellebbezzen. Amennyiben nem tesz semmit, akkor a közjegyző – a postai időket is figyelembe véve – a kibocsátást követő kb. 4 hét elteltével jogerőre emeli az FMH-t. A jogerős FMH alapján azonnal meg lehet indítani a végrehajtást az adós ellen, akár annak teljes vagyonára is. Az eljárásba bevonható vagyontárgyak köre rendkívül széles: bankszámla, munkabér, ingatlan, gépjármű, nyugdíj, stb. Ez esetben akár már 1,5 hónap alatt elérhetjük a sikeres pénzbehajtást. Tapasztalataink alapján a végrehajtásra indított ügyek is 85%-ban sikeresen megtérülnek!

A szaktudás mellett rendelkezünk mindazon technikai és jogi feltételekkel, amelyek az FMH kérelmek szakszerű beadásához szükségesek:

  1. Minősített elektronikus aláírással;
  2. Minősített időbélyegzés szolgáltatással;
  3. Közjegyzői Kamarai (MOKK) regisztrációval;
  4. Végrehajtói Kamarai regisztrációval;
  5. Nyilvántartó Justitia programmal;
  6. Tömeges feladáshoz az eGov FMH programmal;
  7. Dombornyomott bankkártyával, a közjegyzői és a végrehajtási eljárási díj megfizetéséhez.

 A tértivevényes felszólítás után lehetőség van részletfizetési megállapodásra, ez esetben a fizetési meghagyás illetve a végrehajtás szünetel. Kérjük éljenek vele, hiszen ez jóval olcsóbb megoldás, mint ha az eljárások megindulnak és az eljárási díjak is terhelik!

Áraink:

Felszólítás: 12. 500.-Ft./alkalom

FMH és végrehajtás kérés: 8.000.-Ft./fő

Tulajdoni lap: 6.250.-Ft./lap

Lakcím,- adatbeszerzés: 10.500.-Ft./fő/alkalom

reszletfiz_megallapodas.pdf